ALPINISM UTILITAR CONSTRUCTII SI MONTAJE

Constructii si montaje. Montajele metalice includ procese de durata si o deosebita atentie la detalii pentru a fi duse la bun sfarsit. Tehnologia de montaj este stabilita prin proiect in functie de constructie, de termenul de executie a structurii, de posibilitatile si experienta intreprinderii de constructii sau montaj si de factorii economici.
Echipa noastra de tehnici este atestata la zi si respecta cele mai inalte standarde de siguranta, ducand la bun sfarsit lucrari indiferent de locatia lor. Alpinism Utilitar Constructii si montaje  

Alpinism Utilitar Constructii si montaje

Alpinism Utilitar

Renuntarea la schele si macarale ne scuteste de multe probleme ce apar prin folosirea acestor utilaje

(bani, timp, etc)
si a impus acest domeniu pe piata romaneasca de prestari servicii.

ALPINISM UTILITAR PROFESIONAL
Echipele noastre, dispunand de scule si echipamente de inalta performanta, fac fata cu promtitudine pe tot teritoriulAlpinism utilitar bucuresti Constructii si montaje Romaniei unei game largi de solicitari si situatii complexe in domeniul lucrarilor la inaltime.

Alpinisti utilitari atestati
Toate lucrarile se executa de catre alpinisti utilitari atestati cu o vasta experienta in domeniu, cu minim de deranj, zgomot si in deplina siguranta, asigurand garantia unor lucrari de calitate. Dispunem de parc auto, 4x4, ATV, scuter, schele, scari, platforme precum si de numeroase scule, unelte, echipamente si utilaje de lucru.