ALPINISM UTILITAR VOPSITORIE REZERVOARE / HALE

Vopsitorie rezervoare si hale. Echipa noastra de alpinsti asigura o refacere completa in conditii de siguranta maxima a silozurilor rezervoarelor sau orice structura care necesita vopsire. Un proces de refacere a vopselei aplicate va reda aspectul placut si asigura o longevitate metalului pe care este aplicat, evitandu-se astfel coroziunile sau degradarea.
Printre lucrarile pe care le oferim se numara silicatizarile celulelor pentru o prevenire completa a pierderilor, repararea fatadei propriu-zise, aplicare de amorsa antifungice, vopsirea metalelor cu grund, strat de uzura pentru pardoselea ce inchide porii cimentului impiedicand dezvoltarea micro-organismelor si nu in ultimul rand asiguram o curatire completa pentru hale. Alpinism Utilitar vopsire rezervoarel si hale  

Alpinism Utilitar vopsire rezervoarel si hale

Alpinism Utilitar

Renuntarea la schele si macarale ne scuteste de multe probleme ce apar prin folosirea acestor utilaje

(bani, timp, etc)
si a impus acest domeniu pe piata romaneasca de prestari servicii.

ALPINISM UTILITAR PROFESIONAL
Echipele noastre, dispunand de scule si echipamente de inalta performanta, fac fata cu promtitudine pe tot teritoriulAlpinism utilitar bucuresti vopsire rezervoarel si hale Romaniei unei game largi de solicitari si situatii complexe in domeniul lucrarilor la inaltime.

Alpinisti utilitari atestati
Toate lucrarile se executa de catre alpinisti utilitari atestati cu o vasta experienta in domeniu, cu minim de deranj, zgomot si in deplina siguranta, asigurand garantia unor lucrari de calitate. Dispunem de parc auto, 4x4, ATV, scuter, schele, scari, platforme precum si de numeroase scule, unelte, echipamente si utilaje de lucru.