ALPINISM UTILITAR INTRETINERE SI CURATARE FATADE

Intretinere si curatare fatade necesita uneori reparatii si intretineri pentru a asigura longevitatea structurii. Uneori aceste lucrari se fac in zone greu accesibile cu obisnuitele schele care sunt in acelasi timp si foarte costisitoare. O echipa de alpinisti garanteaza o mai buna manevrabilitate si un timp mai scurt al lucrarii. Indiferent daca este vorba de o locatie ultra centrala de birouri sau doar o cladire personala, echipa noastra ajunge in timp si asigura lucrari la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.
Printre serviciile ce le oferim se numara repararea efectiva a unei fatade precum tencuire, zugravire, vopsire pentru a evita eventualele accidente ce pot aparea in cazul fisurilor sau despinderiilor Alpinism Utilitar curatare fatade  

Alpinism Utilitar curatare fatade

Alpinism Utilitar

Renuntarea la schele si macarale ne scuteste de multe probleme ce apar prin folosirea acestor utilaje

(bani, timp, etc)
si a impus acest domeniu pe piata romaneasca de prestari servicii.

ALPINISM UTILITAR PROFESIONAL
Echipele noastre, dispunand de scule si echipamente de inalta performanta, fac fata cu promtitudine pe tot teritoriulAlpinism utilitar bucuresti curatare fatade Romaniei unei game largi de solicitari si situatii complexe in domeniul lucrarilor la inaltime.

Alpinisti utilitari atestati
Toate lucrarile se executa de catre alpinisti utilitari atestati cu o vasta experienta in domeniu, cu minim de deranj, zgomot si in deplina siguranta, asigurand garantia unor lucrari de calitate. Dispunem de parc auto, 4x4, ATV, scuter, schele, scari, platforme precum si de numeroase scule, unelte, echipamente si utilaje de lucru.