ALPINISM UTILITAR

Alpinism utilitar SC GRAND Alpin SRL este o societate de alpinism utilitar ce are ca activitate lucrul la inaltime (fara schele) folosind tehnici si echipamente moderne de lucru in zone greu accesibile unde siguranta si calitatea lucrarilor sunt elemente de baza ale activitatii noastre. Firma a fost infiintata la inceputul anului 2003 si in prezent are 9 angajati, alpinisti utilitari profesionisti, dar este intr-o continua dezvoltare. GRAND Alpin-alpinism utilitar este marca inregistrata si detine certificare ISO 9001.  

Alpinism Utilitar

Renuntarea la schele si macarale ne scuteste de multe probleme ce apar prin folosirea acestor utilaje

(bani, timp, etc)
si a impus acest domeniu pe piata romaneasca de prestari servicii.

ALPINISM UTILITAR PROFESIONAL
Echipele noastre, dispunand de scule si echipamente de inalta performanta, fac fata cu promtitudine pe tot teritoriul Romaniei unei game largi de solicitari si situatii complexe in domeniul lucrarilor la inaltime.

Aalpinisti utilitari atestati
Toate lucrarile se executa de catre alpinisti utilitari atestati cu o vasta experienta in domeniu, cu minim de deranj, zgomot si in deplina siguranta, asigurand garantia unor lucrari de calitate. Dispunem de parc auto, 4x4, ATV, scuter, schele, scari, platforme precum si de numeroase scule, unelte, echipamente si utilaje de lucru.